Jouw website geheel naar jouw wens

Je eigen website is aan vervanging toe? Of je moet nog beginnen met je website, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Je weet nou echt niet waar je op moet letten? Hoe je een website logisch indeelt? Wat nou precies je SEO-woorden zijn?

Wat kunnen wij voor je betekenen:

Wij bouwen jouw website geheel naar jouw wens. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag om jouw website vorm te geven. Jij levert ons de benodigde informatie en beeldmateriaal aan (optioneel de mogelijkheid dit door ons te laten verzorgen). Wij zorgen ervoor dat de teksten zo worden vormgegeven dat de zoekmachines jouw website beter vinden en dan ook hoger plaatsen in de zoeklijsten.

Je kunt altijd zelf inloggen op je website en kleine aanpassingen doen. Vind je dit toch te tijdrovend en heb je een kleine wijziging? Bijvoorbeeld je openingstijden? Een nieuwe tekst of een nieuwe afbeelding toevoegen op je website? Dan doen wij dat. Je belt, whats-appt of e-mailt ons en wij passen je wijziging zo snel mogelijk (zeker de eerst volgende werkdag) aan. Geen gedoe met tickets schieten en hoge kosten!

Website maken op maat
Website op maat

Zo kun jij je bezig houden met hetgeen wat jij écht leuk vindt om te doen!

Omdat een website persoonlijk is. En je online visitekaartje van jouw bedrijf. Is elke website maatwerk. Onder onze mogelijkheden vind je de mogelijkheden die wij bieden.