Ga naar de inhoud

Google

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Iedereen kent het wel, je website is klaar en staat online, maar dan blijkt dat je website niet goed zichtbaar is. Je typt diverse malen je naam in op Google maar ergens onderaan komt jouw website naar voren. Dit is eenvoudig zonder vaste maandelijkse kosten of terugkerende advertentiekosten op te lossen. Wij verbeteren jouw vindbaarheid in Google door jouw Google Mijn Bedrijf up-to-date te maken, een gratis online services van Google, en te voorzien van de juiste en passende zoekwoorden.

Google Mijn Bedrijf is een service van Google die gebruik maakt van de gegevens die te vinden zijn op het web, en de database van de KVK. Dit zijn vaak gedateerde beelden en gegevens. Wanneer je Google Mijn Bedrijf up-to-date hebt (en houdt) wekt dit de interesse van de klant.

Iedereen kan reviews schrijven, foto’s en video’s toevoegen op je Google Mijn Bedrijf. Het is dan ook erg belangrijk om hier geregeld naar te kijken en waar nodig feedback te geven of te reageren. Een positieve review is leuk maar een beantwoorde review is positieve publiciteit.

Google Mijn Bedrijf is een gratis mogelijkheid tot adverteren! Pak dit goed aan, en je bedrijf wordt gezien!

Aan de hand van een vragenformulier die je vooraf invult gaan wij aan de slag met jouw Google Mijn Bedrijf. Wij werken met de door jou verstrekte gegevens en de gegevens die op jouw website te vinden zijn. Je vindbaarheid binnen Google zal verbeteren. Wij adviseren je gedurende het jaar, (bijvoorbeeld per kwartaal) zelf of te laten kijken naar je Google Mijn Bedrijf. Hoe meer deze up-to-date is, hoe beter het is voor je zichtbaarheid. Google ziet graag actie in je Google Mijn Bedrijf.

Aansluitend aan het Starterspakket kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van ons maandelijkse ondersteuning Facebook & Google. Wil je het juist zelf gaan doen, dan kun je gebruik maken van onze één op één workshop. Voor de mogelijkheden klik hier.