Social Media

Social Media wordt met de dag belangrijker!

Je kunt je als ondernemer vandaag de dag nauwelijks meer permitteren om niet op Social Media zichtbaar te zijn.
Social Media vergroot je zichtbaarheid en bereik van je bedrijf.

Binnen de Social Media bevinden zich jouw potentiële klanten, daar worden meningen gedeeld en wordt men beïnvloed. De mond-op-mond reclame van vroeger is voor een groot gedeelte veranderd naar Social Media. Een goede strategie en Social Care leidt naar je website en/of bedrijf waarmee je automatisch bestaande en nieuwe klanten bereikt.

Facebook Bedrijfspagina

Facebook is met meer dan twee miljard gebruikers binnen de Social Media het grootste sociale netwerk ter wereld. Het is een netwerk waarin gebruikers updates, foto’s en video’s delen. Vrienden en volgers krijgen de berichten te zien in hun nieuwsoverzicht en kunnen deze vervolgens liken, delen en/of hun reactie plaatsen op hun eigen Facebookpagina, waardoor het bericht door nog meer gebruikers wordt gezien.

Wanneer jij ook meer bereikbaar en zichtbaarheid wilt genereren is het belangrijk om een Facebook-Bedrijfspagina aan te maken. Een Bedrijfspagina van Facebook is een mooie tool om openlijk (en eventueel privé) met bestaande en toekomstige klanten te communiceren.

Het aanmaken van een Facebook-Bedrijfspagina is een mooi begin. De content, foto’s en video’s van je bedrijf zijn toonaangevend op je Bedrijfspagina. Plaats je content die raakt dan zullen volgers geïnteresseerd blijven. Laat je content spreken en staan voor je bedrijf! Laat jezelf zien!

Social Care

Naast de Bedrijfspagina is het belangrijk bezig te zijn met Social Care. Bij een vraag of een opmerking die gesteld of geplaatst wordt verwachten de volgers een spoedig antwoord. Een vlotte reactie geeft vertrouwen op een correcte afwikkeling.

Instagram

Instagram voor bedrijven

Instagram kent in Nederland wel 2,1 miljoen accounts. Instagram is voornamelijk populair onder de jongere generatie. Het forum wordt veel gebruikt voor het plaatsen van foto’s, verhalen en video’s. Bij uitstek dus het ideale forum om je bedrijf te laten zien, de gezichten achter je bedrijf, de dagelijkse gang van zaken of gebeurtenissen. De volgers op Instagram houden van makkelijke en korte informatie en duidelijk beeldmateriaal. Hier kun jij als bedrijf je voordeel mee doen.